Klantenservice

Leuk dat je er bent. Waar kunnen we je mee helpen?

Assortiment

Los Picos heeft inmiddels een standaard assortiment van circa 250 producten en daarnaast een wisselend assortiment van noviteiten. Dit assortiment is gebaseerd op de dagelijkse wensen van onze klanten. Nauwlettend houden wij de kwaliteit van de producten en de smaakbeleving van onze klanten in de gaten. Onder 'assortiment' op deze website vindt u een samenstelling van de producten uit ons assortiment. Indien u naar andere producten zoekt, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen uw vragen dan direct beantwoorden.

 

Wij zijn gevestigd in Nootdorp, waar wij ons magazijn en proeflokaal hebben. Wij maken graag een afspraak met u om bij u of bij ons op locatie al onze producten te zien, te proeven en te beleven.

 

Bezorgen

Los Picos levert onder andere horeca, groothandels, supermarkten en andere bedrijven. Wij bezorgen door heel Nederland. Onze auto's zijn uitgerust met een koel-/vriescombinatie; zo kunnen wij garanderen dat onze producten onder optimale condities bij u worden afgeleverd. Voor grotere bestellingen maken wij gebruik van onze vaste transporteurs die uw producten met de grootst mogelijke zorg bij u afleveren.

 

Voedselveiligheid

Los Picos garandeert en waarborgt de kwaliteit en de voedselveiligheid van onze producten vanaf producent tot aan uw deur. Wij mogen geen geleverde producten retour nemen.

 

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen en/of mist u producten in ons assortiment, laat het onze verkopers dan weten! Wij horen graag wat uw wensen en/of ideeën zijn. U kunt ons die mailen via: info@lospicos.nl. Wij zullen er alles aan doen om ons aanbod snel aan uw wensen aan te passen.

Los Picos is een kleine organisatie die erop gericht is om de beste kwaliteit producten in Nederland aan te bieden. Wij kunnen u op maat bedienen, en ervoor zorgen dat uw bestellingen 'just-in-time' op het juiste adres worden afgeleverd.

 

Bestellingen

Wij leveren van maandag t/m vrijdag. Heeft u een spoedbestelling, neemt u dan telefonisch contact met ons op, tel.: 070-387 71 82 of stuur een e-mail naar: bestellingen@lospicos.nl

 


Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag en zondag gesloten


Contact

Email: info@lospicos.nl
Tel: 070-3877182


Adresgegevens

Los Picos BV,

Laan van Ambacht 9

2631 RJ  Nootdorp